Κατάθεση αίτησης στις υπηρεσίας για διακοπή της παραγραφής ποσών για το έτος 2016

12 Δεκ

Συνάδελφοι, λόγω πολύ μεγάλων καθυστερήσεων από τα μέλη στη συγκέντρωση στοιχείων και δικαιολογητικών για τη δικαστική διεκδίκηση δώρων και επιδομάτων και προκειμένου να καλυφθούν όλοι οι συνάδελφοι που θέλουν να συμμετέχουν, ο δικηγόρος του Σωματείου μας πρότεινε να καθυστερήσει η κατάθεση της αγωγής ώστε να γίνουν όλες οι διαδικασίες και για όλα τα μέλη σωστά.

Για να μη χαθεί όμως το δικαίωμα διεκδίκησης του δώρου Xριστουγέννων για το 2016, θα πρέπει όλοι οι συνάδελφοι που συμμετέχουν στη δικαστική διεκδίκηση και εργάζονταν κατά το έτος 2016 να καταθέσουν στην υπηρεσία στην οποία απασχολούνταν την παρακάτω αίτηση αυστηρά μέχρι και την Παρασκευή 14/12/2018.

Κατεβάστε την αίτηση: Αίτηση διακοπής παραγραφής

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ

Θα πρέπει να κατεβάσετε την αίηση και να συμπληρώσετε την υπηρεσία στην οποία εργαζόσασταν το 2016, για παράδειγμα : Εφορεία Αρχαιοτήτων Αθηνών Μακρυγιάννη 2-4 Αθήνα. Τα υπόλοιπα στοιχεία που αναφέρονται στους υπόλοιπους φορείς τα αφήνετε ως έχουν χωρίς να χρειαστεί να τα καταθέσετε και σε αυτούς.
Στη συνέχεια θα συμπληρώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία, όποια αναφέρει επάνω η αίτηση. Κατόπιν θα συμπληρώσετε το διάστημα το οποίο εργαστήκατε κατά το έτος 2016, με ακριβείς ημερομηνίες βάση της βεβαίωσης προυπηρεσίας σας. Τέλος θα βάλετε ονοματεπώνυμο και υπογραφή.
Την αίτηση θα τη συμπληρώσετε σε δύο αντίτυπα εκ των οποίων το ένα θα κατατεθεί στην υπηρεσία και το άλλο θα ζητήσετε να σας βάλουν επάνω τον αριθμό πρωτοκόλλου κατάθεσης της αίτησής σας. Το δεύτερο αντίγραφο της αίτησης με τον αριθμό πρωτοκόλλου θα το αποστείλετε όλοι στην ηλεκτρονική διεύθυνση του δικηγόρου μας, για να το καταθέσει μαζί με την αγωγή: spiliakopouloslaw@hotmail.com

Παρακαλούμε όλα τα μέλη που έχουν εργαστεί κατά το έτος 2016 να υποβάλλουν την αίτηση προς τις υπηρεσίες εμπρόθεσμα έως την Παρασκευή 14/12/2018.

Όσοι συνάδελφοι δεν έχουν εργαστεί κατά το έτος 2016 δεν χρειάζεται να κάνουν καμία τέτοια διαδικασία.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω των email του Συλλόγου.