Ανακοίνωση για την έκτακτη ΓΣ (6/12/22)

5 Δεκ

Συνάδελφοι,
σας ενημερώνουμε ότι με απόφαση του ΔΣ, τα νέα μέλη που εγγράφονται από 1η έως και 31η Δεκεμβρίου, θεωρούνται οικονομικά τακτοποιημένα ως προς την συνδρομή τους για όλα το έτος 2023 καθώς και για το υπόλοιπο του έτους 2022.

Καθώς το 2022 λήγει σύντομα, η απόφαση αυτή ελήφθη για να διευκολυνθούν όσο το δυνατό περισσότεροι συνάδελφοι αρχαιοφύλακες να έρθουν και να γνωρίσουν το Σωματείο, να συμμετάσχουν στην συνέλευση και να ψηφίσουν σε ενδεχόμενη ψηφοφορία.

Επίσης μετά από αίτημα του Σωματείου μας, έχει αποσταλεί από την Υπουργό Πολιτισμού κ. Λίνα Μενδώνη, έγγραφο προς τους προϊσταμένους των υπηρεσιών του ΥΠΠΟΑ προκειμένου να διευκολύνουν τη συμμετοχή των υπαλλήλων – μελών μας, στο Νομό Αττικής, στην αυριανή Έκτακτη Γενική Συνέλευση.

Υπενθυμίζεται ότι η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στις 6 Δεκεμβρίου 2022 ημέρα Τρίτη και ώρα 11:00 π.μ. έως 15.30 μ.μ., στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο, Βασ. Σοφίας 22 – 106 75 Αθήνα. Εναλλακτικά παρέχεται και η δυνατότητα διαδικτυακής συμμετοχής στην συνέλευση στα μέλη μας για όποιον δεν μπορεί να παρευρεθεί στο ΒΧΜ.

Παρακαλούνται όλοι οι συνάδελφοι να συμμετάσχουν και να προσέλθουν εγκαίρως μέχρι τις 11.00 στο αμφιθέατρο του ΒΧΜ ώστε να μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε σωστά όλο τον διαθέσιμο χρόνο την συνέλευσης.