Καταγγελία παρακώλυσης μέσω κακόβουλων σχολίων – αναρτήσεων.

28 Σεπ

Συνάδελφοι, πολλές οι προσπάθειες μείωσης του έργου του Σωματείου και των Εκπροσώπων του, παρατηρείται εδώ και αρκετό καιρό. Ακόμη και τώρα μέλη του Σωματείου προσποιούνται τους δικαστές και επικρίνουν και τις αποφάσεις του Δ.Σ. Για να ενημερώσουμε για άλλη μια φορά τα μέλη του Σωματείου μας, η απόφαση της Δικαιοσύνης για την επανασύσταση του Δ.Σ. καλύπτει απόλυτα νομικά κάθε διενέργεια για την προάσπιση των εργασιακών μας συμφερόντων. Αλίμονο να αντιμετωπίζουμε τα όποια προβλήματα στον κλάδο μας και κάποιος η κάποιοι ..να μην επιθυμούν την επίλυσή τους…..!!! Να τονίσουμε πως η απόφαση είναι στην διάθεση των μελών του Σωματείου, όπως ήδη κάποιοι την έχουν… Επίσημες ανακοινώσεις βγαίνουν ΜΟΝΟ από τους εκπροσώπους του Σωματείου. Μόνη επίσημη σελίδα του Σωματείου εν λειτουργία είναι η συγκεκριμένη ιστοσελίδα. Παραπλανητικές ανακοινώσεις από μεριά μας δεν έχουν βγεί ουδέποτε. Για να βγεί χτές ανακοίνωση περί της προκήρυξης μονίμων, σημαίνει ότι βγήκε μετά από διασταύρωση στοιχείων και ότι έχει γραφτεί επισήμως έτσι και ισχύει!

Καταγγέλλουμε την προσπάθεια συνεχούς παρακώλυσης άσκησης συνδικαλιστικών δικαιωμάτων του Σωματείου και των εκπροσώπων του, καθώς και την προσπάθεια άσκησης επιρροής στους συναδέλφους μας, με δόλια μέσα και κακόβουλες συμπεριφορές, με απώτερο σκοπό να καταλύσουν την αποτελεσματική δράση του Σωματείου μας ! Επιφυλασσόμεθα παντός νομίμου δικαιώματος, μέσω ένδικων μέσων, απέναντι στην προάσπιση των εργασιακών μας δικαιωμάτων. Εν κατακλείδι και για τελευταία φορά το Δ.Σ. προειδοποιεί πως στο εξής κ άνευ προηγούμενης ενημέρωσης θα καταστείλει με ένδικο τρόπο όποιον προσπαθεί να προκαλέσει το όποιο κακό στο Σωματείο μας.

Συνάδελφοι τα μέτωπα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε είναι πολλά και όσο και αν μας πολεμάνε πρέπει να βγούμε πιο δυνατοί και ενωμένοι με σκοπό να ξεπεράσουμε ΜΑΖΙ όσα περισσότερα μπορούμε. Ας μάθουμε να είμαστε πιο ΑΝΘΡΩΠΟΙ μεταξύ μας, με σχέσεις αλληλοβοήθειας. Ας δούμε το αύριο κατάματα και ας το αντιμετωπίσουμε ενωμένοι σε μια γροθιά. Μόνο έτσι θα κερδίσουμε, μόνο έτσι θα πάμε μπροστά. Το σωματείο είναι τα μέλη του.. Σωματείο είστε εσείς, όλοι μας. Μην κάνετε το χατίρι σε κανέναν που επιθυμεί να σας απομακρύνει, συνεχίζουμε δυναμικά…και πάμε παρακάτω. Δυστυχώς δεν υπάρχει άλλη επιλογή ..δύσκολο θα πει κάποιος, ψυχοφθόρο… αλλά θα το βάλεις κάτω; Τα δικαιώματά σου; Τα θέλω και τα πιστεύω σου; Μια γροθιά λοιπόν, πίστη και ελπίδα!