ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

6 Ιούλ

Η Εφορευτική Επιτροπή ενημερώνει τα μέλη του Συλλόγου ότι από τις 08/07/2022 ξεκινάει η επιστολική ψηφοφορία για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής καθώς και ανάδειξης εκπροσώπων στην ΠΟΕΙΔΔ. Ενημερώνουμε ότι έως και 24/07 τα ψηφοδέλτια θα πρέπει να έχουν φτάσει στην θυρίδα γι’ αυτό όσο πιό σύντομα σταλούν τόσο το καλύτερο. Η έναρξη της ψηφοφορίας αφορά αποκλειστικά τα μέλη του Συλλόγου που βρίσκονται εκτός νομού Αττικής.

Τα μέλη εκτός νομού Αττικής καλούνται να αποστείλουν τα ψηφοδέλτια τους σε σφραγισμένο φάκελο, στον οποίο θα αναγράφεται υποχρεωτικά το ονοματεπώνυμό τους, πατρώνυμο και διεύθυνση. Ο φάκελος με το ονοματεπώνυμο να περιέχει ΔΥΟ σφραγισμένους φακέλους: έναν με το ψηφοδέλτιο για διοικητικό συμβούλιο (με ένδειξη στον φάκελο Δ.Σ.) και εξελεγκτική και άλλον έναν φάκελο με το ψηφοδέλτιο της ΠΟΕΙΔΔ (με ένδειξη στον φάκελο ΠΟΕΙΔΔ).

Τα μέλη μπορούν να βάλουν μέχρι 2 σταυρούς για το ΔΣ και 2 σταυρούς για την εξελεγκτική επιπροπή και όσους σταυρούς θέλουν για την ΠΟΕΙΔΔ. Τα ψηφοδέλτια θα αποσταλούν στην ταχυδρομική θυρίδα του Συλλόγου: Σύλλογος ΣΠ/ΑΠ ΙΕΚ Φύλακας Μουσείων και Αρχαιολογικών χώρων, Τ.Θ. 13728 Αθήνα Τ. Κ 10310, με απλό ταχυδρομείο (υπόψιν υπάρχει και γρήγορη αποστολή). Τα μέλη που βρίσκονται εκτός νομού Αττικής, εφόσον το επιθυμούν μπορούν να ψηφίσουν και την ημέρα διεξαγωγής των εκλογών στην Αθήνα στις 26/07/2022, αυτοπροσώπως. Μέλη του Συλλόγου που βρίσκονται εντός νομού Αττικής, δεν μπορούν να ψηφίσουν μέσω Ταχυδρομικής Θυρίδας. Την ημέρα διεξαγωγής των εκλογών ΔΕΝ θα γίνουν νέες εγγραφές και τακτοποίηση οφειλών για τα μέλη. Οι εκλογές θα διεξαχθούν στην Αθήνα την Τρίτη 26/07/2022 στη διεύθυνση Διοσκούρων 1β, Πλάκα (γραφεία ΠΟΕΥΠΟ) (πλησίον ΜΕΤΡΟ Μοναστηράκι ένα στενό πάνω από την Ρωμαική Αγορά, πάνω από την Πολυγνώτου) από τις 10.00 π.μ. έως 17.00 μ.μ. . Ενημερώνουμε ότι θα υπάρχει και η δυνατότητα ηλεκτρονικής ψηφοφορίας μέσω πλατφόρμας σε ιστοσελίδα η οποία θα είναι διαθέσιμη τις ίδιες ώρες με την ψηφοφορία στην Αθήνα. Θα βγεί έκ νέου ανακοίνωση.