Δικαστική διεκδίκηση δώρων Χριστουγέννων, Πάσχα και επιδόματος αδείας

21 Νοέ

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Σπουδαστών και Αποφοίτων ΙΕΚ της ειδικότητας «Φύλακας Μουσείων και Αρχαιολογικών χώρων» ενημερώνει τα μέλη του για τη δικαστική διεκδίκηση δώρων Χριστουγέννων, Πάσχα και επιδόματος αδείας.

Κατόπιν ενημέρωσης από τον Νομικό σύμβουλο του Σωματείου, η διαδικασία διεκδίκησης έχει ως εξής:
Μπορούμε να διεκδικήσουμε δικαστικά με κατάθεση αγωγής, τα δώρα και τα επιδόματα για τα έτη 2016, 2017, 2018 δεδομένου ότι τα προηγούμενα έτη έχουν παραγραφεί. Θα πρέπει η αγωγή να κατατεθεί αυστηρά έως τις 16/12/2018 για να μπορέσουμε να προλάβουμε την προθεσμία και για τα τρία έτη.
Εφόσον θα κατατεθεί αγωγή δεν είναι υποχρεωτική η αίτηση προς τις υπηρεσίες. Βέβαια σε όποιον ήδη την έχει υποβάλλει δε δημιουργεί κανένα πρόβλημα.

Το κόστος για τον καθένα μας ανέρχεται στα 30 ευρώ για όλη τη διαδικασία της αγωγής και χωρίς καμία αξίωση από τον δικηγόρο επί των αποζημιώσεων, εφόσον κερδίσουμε. Η τιμή αυτή διαμορφώθηκε κατόπιν του ενδιαφέροντος που συγκεντρώσαμε από όλους τους συναδέλφους.

Παρακαλούμε όλα τα μέλη που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τη διεκδίκηση των δώρων να καταβάλλουν τα χρήματα στον λογαριασμό που διατηρεί το Σωματείο στην Εθνική Τράπεζα υποχρεωτικά με το ονοματεπώνυμό τους.

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: 353/296019-22
IBAN: GR0701103530000035329601922
Όνομα Λογαριασμού:ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ Ι.Ε.Κ. ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ «ΦΥΛΑΚΕΣ ΜΟΥΣΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ»

Επίσης θα πρέπει να αποστείλουν όλοι τις συμβάσεις ή τις βεβαιώσεις προϋπηρεσίας για τα έτη 2016-2017-2018, προκειμένου να καταγραφεί το διάστημα που εργαζόμασταν. Τα χαρτιά να αποσταλούν ταχυδρομικά στη διεύθυνση: Βασίλη Λογοθετίδη 25, ΤΚ 11524 Αθήνα στο όνομα Στάρφα Κωνσταντίνα.

Δεκτοί γίνονται και οι συνάδελφοι οι οποίοι δεν είναι μέλη του Συλλόγου αρκεί να αποστείλουν επιπλέον είτε βεβαίωση πιστοποίησης εφόσον πρόκειται για πιστοποιημένους, είτε βεβαίωση σπουδών εφόσον πρόκειται για σπουδαστές.

Παρακαλούμε όλους τους συναδέλφους που θέλουν να συμμετέχουν στη δικαστική διεκδίκηση να αποστείλουν άμεσα τα χρήματα και τις συμβάσεις ή βεβαιώσεις προϋπηρεσίας, μέχρι το τέλος Νοεμβρίου προκειμένου να προλάβουμε τις προθεσμίες υποβολής της αγωγής.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση σχετικά με τη διαδικασία παρακαλούμε όπως αποστείλετε email στο Σύλλογο. Επειδή το ενδιαφέρον είναι μεγάλο και τα μηνύματα πολλά μπορεί να υπάρχουν καθυστερήσεις στην απάντηση των μηνυμάτων.