ΔΙΑΛΥΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

14 Μάι

Αγαπητοί συνάδελφοι, είμαι στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσω τα εξής:

Όπως όλοι γνωρίζετε, μετά την παραίτηση του ταμία κ του αντιπροέδρου του Δ.Σ του Συλλόγου, πραγματοποιήθηκε σύγκληση του εναπομείναντος Δ.Σ., προκειμένου να αναπληρωθούν οι θέσεις των παραιτηθέντων μελών και να ανασυγκροτηθεί το Διοικητικό Συμβούλιο. Ενημερώθηκαν εγγράφως τα αναπληρωματικά μέλη, που όμως ΔΕΝ αποδέχτηκαν τις θέσεις στο ΔΣ. Μετά από την εξέλιξη αυτή, αποφασίστηκε ομόφωνα να συνεχίσουμε ως 3μελες ΔΣ, με μόνη -ουσιαστικά- υποχρέωση να δρομολογήσουμε άμεσα τις διαδικασίες για την πραγματοποίηση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης και στη συνέχεια πραγματοποίηση πρόωρων εκλογών, ώστε να εκλεγεί νέο ΔΣ.

Ενώ ήταν αποφασισμένο και χωρίς να έχει προκύψει κάποιο ουσιαστικό ζήτημα διαφωνίας, ο Γραμματέας του Συλλόγου, κ. Ν. Βαλτάς, ανακοίνωσε μέσω διαδικτύου την παραίτησή του από το Σύλλογο. Η τελευταία παραίτηση του κ. Βαλτά οδήγησε στη διάλυση του υπάρχοντος Διοικητικού Συμβουλίου. Το Σωματείο πλέον δεν έχει Νόμιμη Διοίκηση και οι συνάδελφοι ΔΕΝ έχουν καμία θεσμική εκπροσώπηση…

Ως Μαρία Δούρου, δεσμεύομαι να είμαι στην διάθεση όλων των συναδέλφων και να αγωνίζομαι για τα δικαιώματα του κλάδου μας, θα είμαι εκεί όπως πάντα ήμουν. Ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί, μέσα από αυτή ”την περιπέτεια”, ο Σύλλογος να βγει πιο δυνατός, με την κατάλληλη και δυναμική εκπροσώπηση, που θα προκύψει μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες.