Απολογισμός Ετήσιας Γενικής-Εκλογοαπολογιστικής Συνέλευσης

22 Ιαν

Την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017 πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Parthenon», η Ετήσια Γενική – Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση και η κοπή πίτας των μελών του Συλλόγου ΙΕΚ «Φύλακας Μουσείων και Αρχαιολογικών χώρων».

Στη Συνέλευση παρουσιάστηκε ο ετήσιος διοικητικός και οικονομικός απολογισμός του Δ.Σ. του Συλλόγου, καθώς και η ανάλυση όλων των ζητημάτων που αφορούν στην ειδικότητα, τόσο των πιστοποιημένων συναδέλφων όσο και των σπουδαστών. Η Συνέλευση ξεκίνησε με τις τοποθετήσεις των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για το έτος που πέρασε και τις ενέργειες που έγιναν για την αντιμετώπισή τους. Ακολούθησαν οι τοποθετήσεις και οι ερωτήσεις των μελών, στις οποίες το Δ.Σ. του Συλλόγου έδωσε απαντήσεις και διευκρινίσεις μέσα σε ένα γόνιμο και εποικοδομητικό διάλογο.

Επίσης όπως ορίζει το καταστατικό του Συλλόγου πραγματοποιήθηκε η εκλογή της Εφορευτικής Επιτροπής, αρμόδια για τις επικείμενες αρχαιρεσίες , η οποία και συνέταξε ενιαίο ψηφοδέλτιο σύμφωνα με τις δηλώσεις των υποψηφιοτήτων για την εκλογή του νέου Δ.Σ. καθώς και για την εκλογή της εξελεγκτικής επιτροπής.

Οι εκλογές του Συλλόγου μας για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. όπως ομόφωνα αποφάσισε το σώμα, θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 22 Απριλίου 2017.

Θα ακολουθήσουν σχετικές ανακοινώσεις από την εφορευτική επιτροπή.

Στη Συνέλευση συμμετείχε μεγάλος αριθμός μελών του Συλλόγου από την Αθήνα και την επαρχία καθώς και εγγράφησαν νέα μέλη.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης που αναλύθηκαν ήταν:

1. Προσλήψεις μόνιμου και εποχικού προσωπικού
2. Κατοχύρωση Επαγγελματικών Δικαιωμάτων
3. Κώλυμα 60μηνου
4. Προντολόγιο προκηρύξεων Ορισμένου χρόνου
5. Θέματα Σπουδαστών

Αγαπητοί συνάδελφοι, απαιτείται διαρκής αγώνας για να πετύχουμε τους στόχους μας, γι’ αυτό είναι απαραίτητη η συμμετοχή και η κινητοποίηση όλων μας. Το Δ.Σ. του Συλλόγου είναι σε επαγρύπνηση και απόλυτα ενήμερο σε ότι αφορά στην ειδικότητα μας και τον κλάδο της φύλαξης και καταβάλει συνεχή αγώνα και κάθε προσπάθεια ώστε να δοθεί λύση στα πλέον σοβαρά μας ζητήματα και στα δίκαια αιτήματά μας.