ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΦΕΚ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΤΗΣ 8Κ/2018 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ

22 Απρ

Ως Σύλλογος παρακολουθούμε τις διαδικασίες για την ολοκλήρωση των διορισμών των επιτυχόντων της 8Κ/2018 από την πρώτη στιγμή και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τόσο το αρμόδιο τμήμα του ΥΠ.ΠΟ. που ολοκλήρωσε τις διαδικασίες ελέγχου των δικαιολογητικών όσο και το ΥΠ.ΕΣ. που προχώρησε  στην έκδοση του  Φ.Ε.Κ. κατανομής των θέσεων που αφορά στον διορισμό των επιτυχόντων της 8Κ/2018 στο προκαθορισμένο χρονοδιάγραμμα και  χωρίς καμία κωλυσιεργία παρά την συγκυρία της πανδημίας καθώς και την ΠΕΥΦΑ για την επικοινωνία και την συνεργασία μέχρι αυτή την στιγμή.

Επίσης θα θέλαμε να αναφέρουμε ότι ο Σύλλογος έχει κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την ένταξη των αποφοίτων της ειδικότητάς μας στα μέτρα στήριξης και την παροχή του ειδικού επιδόματος με επιστολές, έγγραφα αιτήματα και καθημερινή επικοινωνία με όλους τους αρμόδιους φορείς και αναμένουμε τις εξελίξεις.