Ετήσια Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση

18 Μαρ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Σπουδαστών και Απόφοιτων ΙΕΚ με την ειδικότητα: «Φύλακας Μουσείων και Αρχαιολογικών Χώρων» καλεί τα μέλη του στην Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Απριλίου 2022 στον εξωτερικό χώρο του καφέ «Κήπος του Μουσείου» που βρίσκεται πλησίον του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου,  διεύθυνση : 28ης  Οκτωβρίου 44.

Ώρα προσέλευσης/ εγγραφές: 13:30 μ.μ.

Ώρα έναρξης: 14:30 μ.μ.

Στη συνέλευση θα γίνει διοικητικός και οικονομικός απολογισμός και συζήτηση για όλα τα σοβαρά θέματα που αφορούν στην ειδικότητά μας.

Η συνέλευση θα είναι εκλογοαπολογιστική εφόσον λήγει η θητεία των μελών του Δ.Σ.  και όπως ορίζει το καταστατικό.

Καλούνται τα μέλη να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους ώστε να μπορούν να συμμετέχουν στην εκλογοαπολογιστική συνέλευση στέλνοντας το αποδεικτικό πληρωμής στο mail του ταμία του συλλόγου Μπουράκη Ηλία : iliasbourakis@yahoo.gr. Πληροφορίες για εγγραφές και οφειλές στο 6974776344 & στο iliasbourakis@yahoo.gr

Για να παραστούν τα μέλη στην συνέλευση πρέπει απαραιτήτως να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα και με τα σημερινά δεδομένα είναι επίσης απαραίτητη η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης ή PCR 72 ωρών ή rapid test 48 ωρών για τους ανεμβολίαστους.

Ως μέλη του Δ.Σ. τονίζουμε ότι η παρουσία σας κρίνεται απαραίτητη για την απαρτία και την πραγματοποίηση της συνέλευσης ενώ τέλος η καθυστέρηση της ανακοίνωσης οφείλεται στην υγειονομική κατάσταση και όχι σε οποιοδήποτε άλλο νοσηρό σενάριο.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος
Αρέστης Θεόδωρος

Η Γραμματέας
Τζιβάρα Ευσταθία