Ανακοίνωση του Συλλόγου

20 Μαρ

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Το Δ.Σ. του Συλλόγου θα ήθελε να ενημερώσει τα μέλη του σχετικά με τον αγώνα που δόθηκε στο διάστημα αμέσως μετά τη λήξη των Εξετάσεων Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης απόφοιτων ΙΕΚ 1ης Περιόδου 2014 μέχρι και τη χορήγηση των βεβαιώσεων πιστοποίησης.

Ο αγώνας αυτός δόθηκε μέσα σε δύσκολες συνθήκες με συνεχείς και στοχευμένες ενέργειες που οδήγησαν στην προσωπική συνάντηση του προεδρείου του Συλλόγου με τον Διευθύνοντα σύμβουλο του ΕΟΠΠΕΠ κο Ι. Βουτσινά καθώς και με τη Διεύθυνση του τμήματος πιστοποίησης, αλλά και με την αποστολή εγγράφων προς τον ΕΟΠΠΕΠ, σχετικά με την αναγκαιότητα της έγκαιρης έκδοσης των αποτελεσμάτων της ειδικότητά μας για τις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ και της άμεσης χορήγησης των βεβαιώσεων.

Με τις ενέργειες αυτές, ο Σύλλογος είχε εξασφαλίσει εκ των προτέρων την υπόσχεση των αρμόδιων τμημάτων του ΕΟΠΠΕΠ για άμεση κινητοποίηση τους με τα θετικά αποτελέσματα που ήδη γνωρίζετε, σχετικά με την έγκαιρη ανακοίνωση αποτελεσμάτων την Τρίτη 3/3/2015 και τη χορήγηση των βεβαιώσεων Πιστοποίησης την Παρασκευή 6/3/2015, καθώς όλοι οι συνάδελφοι είτε εντός Αττικής είτε στην επαρχία, παρέλαβαν έγκαιρα και άμεσα τις βεβαιώσεις ώστε να συμμετέχουν εμπρόθεσμα στις προκηρύξεις μέσω ΑΣΕΠ σε Μουσεία και Αρχαιολογικούς χώρους για τη θερινή περίοδο.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου εύχεται καλή επιτυχία σε όλους τους συναδέλφους που συμμετείχαν στις προκηρύξεις, καλωσορίζει τα νέα μέλη που εγγράφησαν το τελευταίο διάστημα στο Σύλλογο, που συνεχώς αυξάνει τον αριθμό των μελών του και διαβεβαιώνει όλους τους συναδέλφους ότι πορεύεται με μοναδικό γνώμονα την προάσπιση των συμφερόντων της ειδικότητάς μας.