Ανακοίνωση του Συλλόγου ενάντια στις προσπάθειες διχασμού, αποπροσανατολισμού και παραπληροφόρησης

11 Αυγ

Αγαπητοί συνάδελφοι το θράσος κάποιων «συναδέλφων» για να δημιουργούνται εντυπώσεις και ρήγμα στην ίδια την ειδικότητα τους, ξεπερνά κάθε όριο. Δηλώνουμε ως Δ.Σ. ότι  έχουμε όλα τα απαραίτητα στοιχεία και έγγραφα για να αποδείξουμε τις ενέργειες και τις επαφές μας. Όσο για το κωμικοτραγικό γεγονός ότι δεν υπήρχε συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα είναι ψευδής και αναληθής δήλωση και θέτει σε κίνδυνο όλα όσα έχουμε κτίσει μέχρι τώρα, δημιουργώντας εντυπώσεις αναξιοπιστίας αλλά και ρήξης μεταξύ των συναδέλφων διότι για άλλη μία φορά κάποιοι εκθέτουν πρόσωπα χωρίς να υπάρχει λόγος.

Ξέρετε κύριοι οι συναντήσεις δεν γίνονται μόνο στα γραφεία και στα υπουργεία και φαίνεται οι πληροφοριοδότες σας δεν τα γνωρίζουν όλα καλά.  Ποτέ ως Δ.Σ. δεν ενεργήσαμε ύπουλα, υπόγεια και εις βάρος κάποιου συναδέλφου ή ολόκληρης της ειδικότητας. Είμαστε εδώ, θα είμαστε εδώ συνεχίζοντας τον μεγάλο αγώνα  για την διεκδίκηση των δικαιωμάτων της ειδικότητάς μας, την επίλυση των  θεμάτων που μας απασχολούν και κυρίως την αναβάθμιση  και την αξιοποίηση των αρχαιοφυλάκων των ΙΕΚ.  Μας στηρίξατε, μας εκλέξατε και δεν σας προδώσαμε εν αντιθέσει με κάποιους άλλους συναδέλφους, μέλη του Δ.Σ. στο παρελθόν που ενώ τους τίμησαν με την ψήφο τους δεν είχαν τα κότσια, το θάρρος ή ακόμη και το σεβασμό απέναντι στα άτομα που πίστεψαν σε αυτούς να κάτσουν να αγωνιστούν προς όφελος της ειδικότητας παρά μόνο καθυστερούσαν την διαδικασία συγκρότησης σώματος  του Συλλόγου και το τέλος εφόσον δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι άλλο παρά μόνο ότι περνούσε από το χέρι τους για να μην προχωρήσει η συγκρότηση σώματος αποχώρησαν  και δήλωσαν παραίτηση . Όσοι κατάλαβαν, κατάλαβαν….

Έχουμε αντιληφθεί εδώ και καιρό ότι παίζονται παιχνίδια εις βάρος της ειδικότητας από ρουφιανο-συναδέλφους και ψευτο-συνδικαλιστές… Βαρεθήκαμε κύριοι… Αν δεν μπορείτε να κάνετε καλό, τουλάχιστον μην κάνετε κακό