Συγκρότηση νέου Διοικητικού Συμβουλίου

28 Ιούλ

Στις 28/07/2022 πραγματοποιήθηκε η συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες που διεξήχθησαν στις 26/07/2022. Η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου έχει ως εξής: Πρόεδρος: Δούρου Μαρία Αντιπρόεδρος: Αλιφέρης Φαίδωνας Γραμματέας: Βαλτάς Νικόλαος Ταμίας: Ζαπουνίδης Θεόδωρος Μέλος: … Read More »

Ανακοίνωση Αποτελεσμάτων Αρχαιρεσιών Συλλόγου 26/7/2022

26 Ιούλ

Ανακοινώνουμε τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών της 26 Ιουλίου 2022, για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβούλιο , Εξελεγκτικής Επιτροπής και εκπροσώπων για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζόμενων Ιδιωτικού Δικαίου στο Δημόσιο (ΠΟΕΙΔΔ). ΨΉΦΙΣΑΝ: ΈΓΚΥΡΑ: 229 ΛΕΥΚΑ: 5 ΑΚΥΡΑ: 0 Για Διοικητικό Συμβούλιο … Read More »

Online Voting-πλατφόρμα ηλεκτρονικής ψηφοφορίας 

23 Ιούλ

Ενημερώνουμε τους συναδέλφους που θα ψηφίσουν ηλεκτρονικά για τις αρχαιρεσίες στις 26 Ιουλίου ημέρα Τρίτη και ώρες 10-5 , ότι την Δευτέρα θα λάβουν πρόσκληση μέσω e-mail (τσεκ και σε spam αν δε το βρείτε στα εισερχόμενα) η στα κινητά … Read More »

ΕΠΙΛΥΣΗ 60 ΜΗΝΟΥ ΚΩΛΥΜΑΤΟΣ

14 Ιούλ

Με την σημερινή τροπολογία που αφορά το 60 μηνο κώλυμα, επιλύεται ένα από τα βασικότερα χρόνια προβλήματα του κλάδου μας, το οποίο μας στερούσε το δικαίωμα στην εργασία. Σήμερα οι αγώνες μας δικαιώνονται καθώς και οι προσπάθειες όλων όσων συνέβαλαν … Read More »

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

6 Ιούλ

Η Εφορευτική Επιτροπή ενημερώνει τα μέλη του Συλλόγου ότι από τις 08/07/2022 ξεκινάει η επιστολική ψηφοφορία για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής καθώς και ανάδειξης εκπροσώπων στην ΠΟΕΙΔΔ. Ενημερώνουμε ότι έως και 24/07 τα ψηφοδέλτια θα πρέπει να … Read More »

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ

5 Ιούλ

Οι επιστολικές ξεκινάνε 8 Ιουλίου ημέρα Παρασκευή. Παρακαλώ πολύ τυπώστε και τις δύο σελίδες, η συμμετοχή σας είναι απαραίτητη. Ειδικά για την ΠΟΕΙΔΔ να τονίσουμε ότι για κάθε 21 ψηφίσαντες βγαίνει 1 εκπρόσωπος, οπότε καλό είναι για όλους μας να … Read More »

Βελτίωση συνθηκών εργασίας και μέτρα ατομικής προστασίας εργαζομένων

4 Ιούλ

Υπόψιν: Υπουργού, Κυρίας Λίνας Μενδώνη Αξιότιμη κυρία Υπουργέ: Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Σπουδαστών και Αποφοίτων ΙΕΚ με την ειδικότητα «Φύλακας Μουσείων και Αρχαιολογικών Χώρων» (ΦΜΧΑ) εκπροσωπεί περισσότερους από 2.500 πιστοποιημένους, από τον ΕΟΠΠΕΠ, επαγγελματίες αρχαιοφύλακες οι οποίοι, στην πλειοψηφία τους, εργάζονται … Read More »

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

4 Ιούλ

Προς ενημέρωση των συναδέλφων αύριο Τρίτη λήγει η προθεσμία εγγραφών και τακτοποίησης οφειλών προηγουμένων ετών και κλείνει το μητρώο ! Όποιος επιθυμεί να συνδράμει στην ψηφοφορία στις 26 Ιουλίου παρακαλώ να διευθετήσει άμεσα τις οφειλές του η την εγγραφή του. … Read More »

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

3 Ιούλ

Εν όψει των αρχαιρεσιών στις 26 Ιουλίου για την ανάδειξη εκπρόσωπων του σωματείου μας στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Ιδιωτικού Δικαίου στο Δημόσιο (ΠΟΕΙΔΔ) καλούμε τα μέλη μας να συμμετέχουν στην ψηφοφορία αυτή η οποία θα διεξαχθεί παράλληλα με την ψηφοφορία … Read More »