ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Οι εξελίξεις για τα κωλύματα 8μηνου και 60μηνου

16 Νοέ

Αγαπητοί συνάδελφοι, όπως κι εσείς, έτσι κι εμείς αναμέναμε μία θετική έκβαση και μία λύση από το Υπουργείο Πολιτισμού, σχετικά με το πρόβλημα των κωλυμάτων μας, αφού μετά από πίεση είχε οριστεί η 15η Νοεμβρίου ως ημερομηνία απάντησης. Για τον … Read More »

Θερμές ευχαριστίες στους συναδέλφους για την άμεση και μαζική ανταπόκρισή τους στην επιστολή- διαμαρτυρία προς το Υπουργείο Πολιτισμού προκειμένου να επιλυθούν τόσο το 8μηνο όσο και το 60μηνο κώλυμα

7 Νοέ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς όλους τους συναδέλφους που ανταποκρίθηκαν άμεσα και μαζικά και θέλησαν να υπογράψουν ονομαστικά την επιστολή-διαμαρτυρία προς το Υπουργείο Πολιτισμού προκειμένου να επιλυθούν τόσο το 8μηνο όσο και το 60μηνο κώλυμα. … Read More »

Ανακοίνωση του Συλλόγου σχετικά με τα κωλύματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος μας

5 Νοέ

Αξιότιμοι συνάδελφοι βιώνουμε μία δύσκολη κατάσταση και σχεδόν όλοι μας αγωνιούμε για το εργασιακό μας μέλλον που φαίνεται αβέβαιο εξαιτίας των κωλυμάτων που αντιμετωπίζει ο κλάδος μας. Οφείλουμε να σας ενημερώσουμε αναλυτικά για τις προσπάθειες που έχει κάνει το Δ.Σ. … Read More »