Ανακοίνωση Του Συλλόγου προς τις Κ.Ο. των κομμάτων σχετική με την Τροπολογία με αρ. 2088/66 12.4.2019, του σχεδίου νόμου με τίτλο «Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα και προσέλκυση Στρατηγικών επενδύσεων και άλλες διατάξεις»

18 Απρ

Ανακοίνωση Του Συλλόγου σπουδαστών και αποφοίτων ΙΕΚ με την ειδικότητα: «Φύλακας Μουσείων και Αρχαιολογικών Χώρων» Προς: Τις Κ.Ο. των κομμάτων Με την παρούσα ανακοίνωση εκφράζουμε αρχικά την ικανοποίησή μας καθώς, όπως προκύπτει από τα τρέχοντα αποτελέσματα των επιτυχόντων των προκηρύξεων … Read More »

Ανακοίνωση του Συλλόγου σχετικά με τους τέσσερις τραυματίες στην Ακρόπολη

17 Απρ

Ως Σύλλογος εκφράζουμε την συμπαράσταση μας στους τέσσερις τραυματίες κι ιδιαίτερα τις δύο συναδέρφους Αρχαιοφύλακες, ύστερα από πτώση κεραυνού στον Αρχαιολογικό Χώρο της Ακρόπολης και αισθανόμαστε ιδιαίτερη ανακούφιση που αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Οφείλουμε να αναλογιστούμε όλοι τις δυσχέρειες που αντιμετωπίζουν … Read More »

Ο Σύλλογος σπουδαστών και αποφοίτων ΙΕΚ «Φύλακας Μουσείων και Αρχαιολογικών Χώρων» τάσσεται υπέρ κάθε αγωνιστικής κινητοποίησης.

11 Απρ

Ο Σύλλογος σπουδαστών και αποφοίτων ΙΕΚ «Φύλακας Μουσείων και Αρχαιολογικών Χώρων» τάσσεται υπέρ κάθε αγωνιστικής κινητοποίησης που προβάλλει δίκαια αιτήματα τα οποία συμβάλλουν στην αναβάθμιση του τομέα της προστασίας της πολιτιστικής κληρονομιάς, αλλά και του κλάδου μας. Η τρίωρη στάση … Read More »

Συγκρότηση νέου Διοικητικού Συμβουλίου

4 Απρ

Στις 03/04/2019 έγινε συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες που διεξήχθησαν στις 23/03/2019. Η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου έχει ως εξής: Πρόεδρος: Αρέστης Θεόδωρος Αντιπρόεδρος: Βαλτάς Νικόλαος Γραμματέας: Τζιβάρα Ευσταθία Ταμίας: Μπουράκης Ηλίας Μέλος: Πετρόπουλος Γεώργιος … Read More »