Ενημέρωση του Συλλόγου σχετικά με τις ενέργειές του για τα ένδικα

14 Οκτ

«Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Σπουδαστών και Απόφοιτων ΙΕΚ της ειδικότητας «Φύλακας Μουσείων και Αρχαιολογικών Χώρων» ενημερώνει τα μέλη του σχετικά με την ως τώρα εξέλιξη για την εφαρμογή της διάταξης του νόμου 4440/2016 που μονιμοποιεί συμβασιούχους Φύλακες Αρχαιοτήτων στο Υπουργείο Πολιτισμού … Read More »

Λέμε ΟΧΙ στην εκχώρηση των μνημείων της χώρας μας

9 Οκτ

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Σπουδαστών και Αποφοίτων ΙΕΚ της ειδικότητας «Φύλακας Μουσείων και Αρχαιολογικών χώρων»,εκφράζει την έντονη αντίθεση του στην εκχώρηση Μνημείων , Μουσείων και Αρχαιολογικών χώρων σε ιδιωτικά συμφέροντα μέσω του Υπερταμείου. Όλοι οι αρχαιοφύλακες λέμε ΟΧΙ σε οποιαδήποτε απόπειρα … Read More »

Συνάντηση του Συλλόγου με το γραφείο του Υφυπουργού Πολιτισμού

4 Οκτ

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Συλλόγου με σύμβουλο του υφυπουργού Πολιτισμού Κ. Στρατή. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν η Πρόεδρος του συλλόγου Μαρία Νώτη και η Γραμματέας Κωνσταντίνα Στάρφα. Οι συμβάσεις ορισμένου χρόνου ήταν το πρώτο θέμα που συζητήθηκε διεξοδικά και μας ενημέρωσαν ότι … Read More »

Εκδόθηκαν τα αποτελέσματα της προκήρυξης 16Κ/2017 της κατηγορίας ΔΕ Φυλάκων-Νυχτοφυλάκων

1 Οκτ

Εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα της Προκήρυξης 16Κ/2017 του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 41/1-12-2017, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας μεταξύ άλλων, δύο (2) θέσεων μονίμου προσωπικού, ΔΕ Φυλάκων – Νυχτοφυλάκων στο Μουσείο της Ακρόπολης. H προθεσμία υποβολής ενστάσεων κατά … Read More »