Συνάντηση του Δ.Σ. του Συλλόγου με τη Γενική Γραμματέα του Υπουργείου Πολιτισμού

25 Απρ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου ΙΕΚ Φύλακες Μουσείων και Αρχαιολογικών χώρων συναντήθηκε την Παρασκευή 24/04/ 2015 με την αν. Γενική Γραμματέα Πολιτισμού κ. Μαρία Βλαζάκη. Στη συνάντηση η οποία πραγματοποιήθηκε σε φιλικό κλίμα ,το Δ.Σ. ανέπτυξε δύο κυρίαρχα θέματα που αυτή … Read More »

Ανακοίνωση του Συλλόγου σχετικά με δηλώσεις της Προέδρου του ΤΑΠ περί εθελοντισμού στη φύλαξη

22 Απρ

Με αφορμή τις δηλώσεις – προτάσεις της Προέδρου του ΤΑΠ Ασπασίας Λούβη, που μίλησε για «εθελοντές ήθους που να μπορούν να αναλάβουν τη φύλαξη μνημείων ακόμα και τις ημέρες των απεργιών των φυλάκων»!, ο Σύλλογος ΙΕΚ Φυλάκων Μουσείων και Αρχαιολογικών … Read More »

Συνάντηση του Συλλόγου με τον Διευθυντή του Γραφείου αν. Υπουργού Πολιτισμού

18 Απρ

Το Προεδρείο του Συλλόγου ΙΕΚ Φύλακες Μουσείων και Αρχαιολογικών χώρων πραγματοποίησε συνάντηση με τον Διευθυντή του Γραφείου αν. Υπουργού Πολιτισμού κ. Παν. Δούρο. Στη συνάντηση η οποία πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα το Προεδρείο αναφέρθηκε λεπτομερώς στην περιγραφή της ειδικότητας … Read More »

Έκδοση ΦΕΚ για Κυριακές – Αργίες και Πέραν πενθημέρου εργασία

17 Απρ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες έκδοσης του ΦΕΚ, για την εργασία και αμοιβή για Κυριακές, Αργίες και πέραν πενθημέρου για τους συναδέλφους ΙΔΟΧ, με ισχύ από την Κυριακή 19/04/2015 έως και 31/10/2015. Διαβάστε το σχετικό ΦΕΚ: … Read More »