Ο ΕΟΠΠΕΠ ανακοινώνει τα αποτελέσματα εξετάσεων Πιστοποίησης ΙΕΚ

28 Φεβ

Η Διοίκηση και το προσωπικό του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού ΕΟΠΠΕΠ ανακοινωσε ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία εξαγωγής των αποτελεσμάτων του Θεωρητικού και Πρακτικού Μέρους της 1ης Περιόδου 2014 των Εξετάσεων Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης όλων των ειδικοτήτων … Read More »

Ανακοίνωση σχετικά με τα αποτελέσματα πιστοποίησης 2014

25 Φεβ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Τις τελευταίες μέρες έχουμε δεχθεί πλήθος ερωτημάτων σχετικά με την ανακοίνωση αποτελεσμάτων των εξετάσεων πιστοποίησης 1ης περιόδου 2014 από τον ΕΟΠΠΕΠ. Δεδομένου ότι οι προκυρήξεις για την 7μηνη σύμβαση μέσω ΑΣΕΠ άρχισαν να ανακοινώνονται και η προθεσμία υποβολής των … Read More »

Οι προκηρύξεις της ΕΦΑ Αθηνών, της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κυκλάδων και της Εφορείας Φωκίδας

25 Φεβ

Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διακοσίων σαράντα έξι (246) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αθηνών, πενήντα εννέα (59) ατόμων για την Εφορεία Αρχαιοτήτων Κυκλάδων και σαράντα επτά (47) … Read More »

Συνάντηση του Συλλόγου μας με την ΠΟΕ ΥΠ.ΠΟ

24 Φεβ

Το Προεδρείο του Συλλόγου των σπουδαστών και απόφοιτων της ειδικότητας: «ΙΕΚ Φύλακας Μουσείων και Αρχαιολογικών Χώρων» σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων ΥΠ.ΠΟ την Τετάρτη 18/02/2015 , στα πλαίσια της συνεχούς και επικοδομητικής συνεργασίας που ξεκίνησε με … Read More »

Προσλήψεις στο Εθνικό Αρχαιολογικό και στο Βυζαντινό Μουσείο

24 Φεβ

Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, εκατόν δώδεκα (112) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου και σαράντα πέντε (45) ατόμων του Βυζαντινού και Χριστιανικού Μουσείου. Δείτε τις θέσεις ημερήσιων … Read More »

Απάντηση του ΕΟΠΠΕΠ σε έγγραφο του Συλλόγου

22 Φεβ

Απάντηση του ΕΟΠΠΕΠ σε έγγραφο του Συλλόγου σχετικά με την καθυστέρηση έκδοσης αποτελεσμάτων των εξετάσεων πιστοποίησης επαγγελματικής κατάρτισης απόφοιτων ΙΕΚ 1ης περιόδου 2014. Διαβάστε το έγγραφο: ΣΕΛ1 (1) ΣΕΛ 2 ΣΕΛ3

Υπόμνημα ΠΕΥΦΑ για ανάγκη πρόσληψης μόνιμου φυλακτικού προσωπικού

18 Φεβ

ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΠΡΟΣ: 1. Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Κατρούγκαλο Γιώργο 2. Αναπληρωτή Υπουργό Πολιτισμού κ. Ξυδάκη Νικόλαο ΘΕΜΑ: Ανάγκη πρόσληψης μόνιμου φυλακτικού προσωπικού Αξιότιμοι Κύριοι Υπουργοί, Θέλουμε να σας ενημερώσουμε για τις τεράστιες ελλείψεις που υπάρχουν, στο προσωπικό … Read More »

Διαμαρτυρία του Συλλόγου σχετικά με την κινητικότητα σε θέσεις φύλαξης του Υπουργείου Πολιτισμού

16 Φεβ

O Σύλλογος ΙΕΚ σπουδαστών και απόφοιτων της ειδικότητας Φύλακες Μουσείων και Αρχαιολογικών Χώρων απέστειλε έγγραφο διαμαρτυρίας στον αναπληρωτή Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Γ. Κατρούγκαλο, το οποίο κοινοποιήθηκε και στον αναπληρωτή Υπουργό Πολιτισμού κ. Ν. Ξυδάκη, σχετκά με τις ανακοινώσεις για … Read More »

Ανοίγουν δύο νέα τμήματα της ειδικότητας

13 Φεβ

Δύο νέα τμήματα της ειδικότητας θα λειτουργήσουν το εαρινό εξάμηνο, σύμφωνα με την απόφαση της Γενικής Γραμματείας δια βίου μάθησης για την έναρξη νέων ειδικοτήτων για το εξάμηνο 2015Α στα Δ.Ι.Ε.Κ. Τα νέα τμήματα θα λειτουργήσουν στις περιοχές Φλώρινα και … Read More »

Έγκριση για την κίνηση των διαδικασιών πρόσληψης 1.251 ατόμων στο Υπουργείο Πολιτισμού

9 Φεβ

Έγκριση για την κίνηση των διαδικασιών πρόσληψης χιλίων διακοσίων πενήντα ενός (1.251) ατόμων διαφόρων ειδικοτήτων, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, έτους 2015, διάρκειας έως επτά (7) μήνες, σε Υπηρεσίες του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού. Διαβάστε το σχετικό έγγραφο:ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ … Read More »