Πρόσκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης

26 Αυγ

Σύμφωνα με το καταστατικό, καλούνται όλα τα μέλη του Συλλόγου στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί στο καφέ που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου (Κήπος του Μουσείου), την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 13.00, με … Read More »

12 προσλήψεις εποχικών φυλάκων στο Μουσείο Ακρόπολης

4 Αυγ

Το Μουσείο Ακρόπολης (ΝΠΔΔ), με έδρα στην Αθήνα (Διον. Αρεοπαγίτου 15, ΤΚ 11742), ανακοινώνει την πρόσληψη προσωπικού ασφάλειας (ΔΕ) με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (8 μήνες), συνολικά δώδεκα (12) ατόμων, για την κάλυψη εποχικών / παροδικών αναγκών του … Read More »

Αιτήσεις για τα Δ.ΙΕΚ στο iek.sch.gr

2 Αυγ

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για την εισαγωγή σπουδαστών στα Δ.ΙΕΚ της χώρας για το β εξάμηνο του 2014 . Οι αιτήσεις γίνονται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα iek.sch.gr και θα μείνουν ανοικτές μέχρι τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 10/9/2014. Συγκεκριμένα το Υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε … Read More »

Επαναφορά της ειδικότητας “Φύλακας Μουσείων και Αρχαιολογικών χώρων” στα Δημόσια ΙΕΚ

1 Αυγ

Σύμφωνα με τον Νόμο Τεύχος Β 1154/06-05-2014 στο άρθρο 3 ορίζεται η επαναφορά της ειδικότητας “Φύλακας Μουσείων και Αρχαιολογικών χώρων” στα Δημόσια Ι.Ε.Κ. Παραθέτουμε το σχετικό απόσπασμα: Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ Έχοντας υπόψη: 1. Το Π.Δ 132/89 ΦΕΚ 64/Α΄/3−4−89 … Read More »

Παράταση της ημερομηνίας υποβολής Αιτήσεων στις εξετάσεις Πιστοποίησης

1 Αυγ

Εξετάσεις Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης των Αποφοίτων Ι.Ε.Κ. Παράταση της ημερομηνίας υποβολής εξέταστρων, Αιτήσεων-δικαιολογητικών Μετά την αντιμετώπιση θεσμικών και οργανωτικών ζητημάτων που οφείλονται στην αναμόρφωση όλου του συστήματος των Εξετάσεων Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης Αποφοίτων Ι.Ε.Κ. και τα οποία προκάλεσαν … Read More »