Ανακοίνωση για την έκτακτη ΓΣ (6/12/22)

5 Δεκ

Συνάδελφοι,σας ενημερώνουμε ότι με απόφαση του ΔΣ, τα νέα μέλη που εγγράφονται από 1η έως και 31η Δεκεμβρίου, θεωρούνται οικονομικά τακτοποιημένα ως προς την συνδρομή τους για όλα το έτος 2023 καθώς και για το υπόλοιπο του έτους 2022. Καθώς … Read More »

Πρόσκληση σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση.

28 Νοέ

Το Σωματείο μας σας προσκαλεί στην έκτακτη Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 6/12/2022, από τις 11.00 έως τις 15..30, στο αμφιθέατρο του Βυζαντινού και Χριστιανικού Μουσείου Αθηνών (Βασ. Σοφίας 22, 106 75, Αθήνα). Η Γενική Συνέλευση είναι αποκλειστικά … Read More »

Συνθήκες Εργασίας στον Αρχαιολογικό Χώρο της Ακροπόλεως Αθηνών (ΕΦΑΠΑ) (Α.Π 249)

22 Αυγ

Προς: κ. Κουτσούρη Αντώνιο, Προϊστάμενο Διεύθυνσης Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού Αξιότιμε κύριε:Ο Πανελλήνιος «Σύλλογος Σπουδαστών και Αποφοίτων ΙΕΚ με την ειδικότητα «ΦύλακαςΜουσείων και Αρχαιολογικών Χώρων» (ΦΜΧΑ) εκπροσωπεί περισσότερους από 2.500πιστοποιημένους, από τον ΕΟΠΠΕΠ, επαγγελματίες αρχαιοφύλακες οι οποίοι στηνπλειοψηφία τους, εργάζονται με … Read More »

Χρόνος μισθοδοσίας των συμβασιούχων (ΙΔΟΧ) αρχαιοφυλάκων/Αίτημα συνάντησης (Aρ.Π. 248)

22 Αυγ

Πρός: κ. Συμεωνίδη Βασίλειο, Προϊστάμενο Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών Αξιότιμε κύριε Συμεωνίδη,Ο Πανελλήνιος «Σύλλογος Σπουδαστών και Αποφοίτων ΙΕΚ με την ειδικότητα «ΦύλακαςΜουσείων και Αρχαιολογικών Χώρων» (ΦΜΧΑ) εκπροσωπεί περισσότερους από 2.500πιστοποιημένους, από τον ΕΟΠΠΕΠ, επαγγελματίες αρχαιοφύλακες οι οποίοι στηνπλειοψηφία τους, εργάζονται … Read More »

Συγκρότηση νέου Διοικητικού Συμβουλίου

28 Ιούλ

Στις 28/07/2022 πραγματοποιήθηκε η συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες που διεξήχθησαν στις 26/07/2022. Η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου έχει ως εξής: Πρόεδρος: Δούρου Μαρία Αντιπρόεδρος: Αλιφέρης Φαίδωνας Γραμματέας: Βαλτάς Νικόλαος Ταμίας: Ζαπουνίδης Θεόδωρος Μέλος: … Read More »

Ανακοίνωση Αποτελεσμάτων Αρχαιρεσιών Συλλόγου 26/7/2022

26 Ιούλ

Ανακοινώνουμε τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών της 26 Ιουλίου 2022, για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβούλιο , Εξελεγκτικής Επιτροπής και εκπροσώπων για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζόμενων Ιδιωτικού Δικαίου στο Δημόσιο (ΠΟΕΙΔΔ). ΨΉΦΙΣΑΝ: ΈΓΚΥΡΑ: 229 ΛΕΥΚΑ: 5 ΑΚΥΡΑ: 0 Για Διοικητικό Συμβούλιο … Read More »

Σχετικά με την συμμετοχή στην εθελοντική αιμοδοσία 25-26 Ιουνίου 2020

24 Ιούν

Ενημερώνουμε τους συναδέλφους ότι όσοι επιθυμούν, μπορούν να συμμετέχουν στην εθελοντική αιμοδοσία  που θα πραγματοποιηθεί στις 25 και 26 Ιουνίου 2020 ,σε οποιαδήποτε σχέση εργασίας και να βρίσκονται με το ΥΠ.ΠΟ. (μόνιμοι, αορίστου χρόνου και συμβασιούχοι). Ώρα έναρξης  09:00 π. … Read More »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Οι εξελίξεις για τα κωλύματα 8μηνου και 60μηνου

16 Νοέ

Αγαπητοί συνάδελφοι, όπως κι εσείς, έτσι κι εμείς αναμέναμε μία θετική έκβαση και μία λύση από το Υπουργείο Πολιτισμού, σχετικά με το πρόβλημα των κωλυμάτων μας, αφού μετά από πίεση είχε οριστεί η 15η Νοεμβρίου ως ημερομηνία απάντησης. Για τον … Read More »

Θερμές ευχαριστίες στους συναδέλφους για την άμεση και μαζική ανταπόκρισή τους στην επιστολή- διαμαρτυρία προς το Υπουργείο Πολιτισμού προκειμένου να επιλυθούν τόσο το 8μηνο όσο και το 60μηνο κώλυμα

7 Νοέ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς όλους τους συναδέλφους που ανταποκρίθηκαν άμεσα και μαζικά και θέλησαν να υπογράψουν ονομαστικά την επιστολή-διαμαρτυρία προς το Υπουργείο Πολιτισμού προκειμένου να επιλυθούν τόσο το 8μηνο όσο και το 60μηνο κώλυμα. … Read More »

Ανακοίνωση του Συλλόγου σχετικά με τα κωλύματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος μας

5 Νοέ

Αξιότιμοι συνάδελφοι βιώνουμε μία δύσκολη κατάσταση και σχεδόν όλοι μας αγωνιούμε για το εργασιακό μας μέλλον που φαίνεται αβέβαιο εξαιτίας των κωλυμάτων που αντιμετωπίζει ο κλάδος μας. Οφείλουμε να σας ενημερώσουμε αναλυτικά για τις προσπάθειες που έχει κάνει το Δ.Σ. … Read More »