Συνάντηση της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, κυρίας Λίνας Μενδώνη με το Δ.Σ. του Συλλόγου.

3 Δεκ

Η διά ζώσης ενημέρωση της υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, κυρίας Λίνας Μενδώνη, για τα θέματα που απασχολούν την ειδικότητα, ήταν ο σκοπός της συνάντησής της με το Δ.Σ. του Συλλόγου Σπουδαστών και Αποφοίτων ΙΕΚ, στην ειδικότητα “Φύλακες Μουσείων και Αρχαιολογικών … Read More »

Συνάντηση των εκπροσώπων του Προεδρείου του Συλλόγου με τον Υπηρεσιακό Γραμματέα του ΥΠΠΟΑ

8 Νοέ

Σήμερα 8 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση των εκπροσώπων του Προεδρείου του Συλλόγου με τον Υπηρεσιακό Γραμματέα του ΥΠΠΟΑ, κύριο Εμμανουήλ Αντωνόπουλο.Τέθηκαν, εκ νέου, στο τραπέζι της διαβούλευσης με το υπουργείο, το οκτάμηνο και το εξηντάμηνο κώλυμα.Ο πρόεδρος του Συλλόγου, παρουσίασε αναλυτικά … Read More »

Ανακοίνωση σχετικά με αλλαγή στον υπολογισμό του 8μηνου κωλύματος με βάση το νέο παράρτημα των συμβάσεων ΣΟΧ

24 Οκτ

Ο Σύλλογος Σπουδαστών &Αποφοίτων της ειδικότητας «Φύλακας Μουσείων και Αρχαιολογικών Χώρων» εκφράζει την ικανοποίηση του για την αποδοχή και ενσωμάτωση στο νέο παράρτημα των συμβάσεων ΣΟΧ, πρότασης του ΔΣ προς το ΑΣΕΠ σχετικά με τον τρόπο υπολογισμού του 8μηνου κωλύματος.Όπως … Read More »

Aνακοίνωση για την αποζημίωση υπερωριακής εργασίας, Κυριακών και εξαιρέσιμων των ΙΔΟΧ

8 Σεπ

Με αφορμή την ανακοίνωση της έγκρισης πίστωσης για την ανάγκη καταβολής αποζημίωσης υπερωριακής εργασίας και Κυριακών- εξαιρέσιμων των ΙΔΟΧ υπαλλήλων της 7μηνης σύμβασης, ο Σύλλογος εκφράζει την πλήρη ικανοποίηση του για την εξέλιξη αυτή. Καθώς η εγκριτική απόφαση έχει τρίμηνη … Read More »

Ανακοίνωση για υποχρεωτικά εργαστηριακά τεστ κατά της covid19 και προτάσεις για αποφυγή μετακύλισης του κόστους αυτών στους ΙΔΟΧ εργαζόμενους.

28 Αυγ

Ο Σύλλογος καλεί το Υπουργείο Πολιτισμού να μην επιτρέψει να μετατραπεί η υγειονομική κρίση μέσω των αποφάσεων της κάθε επιτροπής και των εργαστηριακών διαγνωστικών ελέγχων (rapid test) σε ένα ακόμα πλήγμα στο εισόδημα των εποχικών εργαζομένων και των οικογενειών τους. … Read More »

Ενημέρωση για τις ενέργειες του ΔΣ σχετικά με την διευθέτηση της καθυστέρησης καταβολής των δεδουλευμένων

26 Αυγ

Την Τετάρτη 25 Αυγούστου, σε συνέχεια της επίδοσης της επιστολής του συλλόγου με τίτλο «Καθυστέρηση καταβολής δεδουλευμένων συμβασιούχων αρχαιοφυλάκων ΙΔΟΧ»  προς την Υπουργό Πολιτισμού κ. Λίνα Μενδώνη, πραγματοποιήθηκε τηλεφωνική επικοινωνία της Υπουργού με τον πρόεδρο του Συλλόγου κ. Θοδωρή Αρέστη. … Read More »

Ανακοίνωση σχετικά με την παράταση στην προθεσμία υποβολής των αιτήσεων του προσωπικού ΙΔΟΧ έως και τις 12/04/2021

1 Απρ

Ως  Πανελλήνιος Σύλλογος των Αρχαιοφυλάκων των ΙΕΚ είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε και επίσημα στα μέλη μας την παράταση στην προθεσμία υποβολής των αιτήσεων του προσωπικού ΙΔΟΧ έως και τις 12-04-2021. Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες σε όλους όσοι … Read More »

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΤΗΝ ΕΦΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

18 Μαρ

Συνάδελφοι , Στις 16/03/2021 έγινε δημοσίευση της προκήρυξης για τις 7μηνες συμβάσεις από την ΕΦΑ Ανατολικής Αττικής. Η εξέλιξη αυτή, προκάλεσε την άμεση αντίδραση του Δ.Σ. καθώς σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, η συντριπτική πλειοψηφία των έμπειρων και καταρτισμένων Αρχαιοφυλάκων, θα … Read More »

Δελτίο τύπου για την επικείμενη μετατροπή των κυριότερων μουσείων της επικράτειας σε ΝΠΔΔ από την κυβέρνηση.

30 Ιαν

Θέμα: Ενημέρωση μελών συλλόγου για την επικείμενη μετατροπή των κυριότερων μουσείων της επικράτειας σε ΝΠΔΔ από την κυβέρνηση. Στις 22 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε έκτακτο ΔΣ, μέσω τηλεδιάσκεψης, με σκοπό να αξιολογηθεί η επίδραση της μετατροπής των κυριότερων μουσείων σε ΝΠΔΔ στις … Read More »