Συγκρότηση νέου Διοικητικού Συμβουλίου

28 Ιούλ

Στις 28/07/2022 πραγματοποιήθηκε η συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες που διεξήχθησαν στις 26/07/2022. Η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου έχει ως εξής: Πρόεδρος: Δούρου Μαρία Αντιπρόεδρος: Αλιφέρης Φαίδωνας Γραμματέας: Βαλτάς Νικόλαος Ταμίας: Ζαπουνίδης Θεόδωρος Μέλος: … Read More »

ΕΠΙΛΥΣΗ 60 ΜΗΝΟΥ ΚΩΛΥΜΑΤΟΣ

14 Ιούλ

Με την σημερινή τροπολογία που αφορά το 60 μηνο κώλυμα, επιλύεται ένα από τα βασικότερα χρόνια προβλήματα του κλάδου μας, το οποίο μας στερούσε το δικαίωμα στην εργασία. Σήμερα οι αγώνες μας δικαιώνονται καθώς και οι προσπάθειες όλων όσων συνέβαλαν … Read More »

Βελτίωση συνθηκών εργασίας και μέτρα ατομικής προστασίας εργαζομένων

4 Ιούλ

Υπόψιν: Υπουργού, Κυρίας Λίνας Μενδώνη Αξιότιμη κυρία Υπουργέ: Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Σπουδαστών και Αποφοίτων ΙΕΚ με την ειδικότητα «Φύλακας Μουσείων και Αρχαιολογικών Χώρων» (ΦΜΧΑ) εκπροσωπεί περισσότερους από 2.500 πιστοποιημένους, από τον ΕΟΠΠΕΠ, επαγγελματίες αρχαιοφύλακες οι οποίοι, στην πλειοψηφία τους, εργάζονται … Read More »

Γ.Σ

1 Ιούλ

Σχετικά με το συμβάν που συνέβη με τον αντιπρόεδρο μετά από συναδελφική συζήτηση καταλήξαμε από κοινού ότι πρόκειται για παρεξήγηση. Δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις κ ο τέως αντιπρόεδρος μου εξήγησε ότι απλά εξέφρασε την ανησυχία του για πιθανή μελλοντική προκήρυξη με … Read More »

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Σ

29 Ιούν

Με απαρτία και μεγάλη συμμετοχή έγινε σήμερα 29/06/22 η Ε.Σ . Είχαμε την παραίτηση 2 μελών του Δ.Σ. (Γραμματέας, μέλος). Με μυστική ψηφοφορία υπερψηφίστηκε και αποφασίστηκε η εκπροσώπηση μας στην ΠΟΕΙΔΔ και μέσω αυτής και στην ΓΣΕΕ. Το σώμα αποφάσισε … Read More »

Επείγουσα ενημέρωση για το e-mail

29 Ιούν

Παρακαλούνται όλοι οι συνάδελφοί μας να σταματήσουν να στέλνουν e-mail στο arxaiofylakes@hotmail.com καθώς δεν είναι επίσημο email του συλλόγου και διαχείριση αυτού γίνεται από χρήστη εκτός του ΔΣ. ! E-mail μπορείτε να στέλνετε μόνο μέσα από την φόρμα επικοινωνίας και … Read More »

Επιστολή στο γραφείο της υπουργού & στο τμήμα διαχείρισης πληρωμών

28 Μάι

«Επίσπευση καταβολής μισθοδοσίας των ΙΔΟΧ αρχαιοφυλάκων» Με την παρούσα επιστολή σας μεταφέρουμε τις ανησυχίες των εργαζομένων ΙΔΟΧ συναδέλφων μας (5μηνης και 7 μηνης διάρκειας) οι οποίες οφείλονται στις καθυστερήσεις που έχουν γίνει στο παρελθόν και αφορούν την καταβολή μισθοδοσίας αλλά … Read More »

Ανακοίνωση για την Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022

25 Μάι

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Σπουδαστών και Αποφοίτων των ΙΕΚ με την ειδικότητα: «Φύλακας Μουσείων και Αρχαιολογικών Χώρων» καλεί τα μέλη του στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022 στο Αμφιθέατρο του Πολεμικού … Read More »