Συγκρότηση νέου Διοικητικού Συμβουλίου

28 Ιούλ

Στις 28/07/2022 πραγματοποιήθηκε η συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες που διεξήχθησαν στις 26/07/2022. Η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου έχει ως εξής: Πρόεδρος: Δούρου Μαρία Αντιπρόεδρος: Αλιφέρης Φαίδωνας Γραμματέας: Βαλτάς Νικόλαος Ταμίας: Ζαπουνίδης Θεόδωρος Μέλος: … Read More »

Ανακοίνωση Αποτελεσμάτων Αρχαιρεσιών Συλλόγου 26/7/2022

26 Ιούλ

Ανακοινώνουμε τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών της 26 Ιουλίου 2022, για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβούλιο , Εξελεγκτικής Επιτροπής και εκπροσώπων για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζόμενων Ιδιωτικού Δικαίου στο Δημόσιο (ΠΟΕΙΔΔ). ΨΉΦΙΣΑΝ: ΈΓΚΥΡΑ: 229 ΛΕΥΚΑ: 5 ΑΚΥΡΑ: 0 Για Διοικητικό Συμβούλιο … Read More »

Online Voting-πλατφόρμα ηλεκτρονικής ψηφοφορίας 

23 Ιούλ

Ενημερώνουμε τους συναδέλφους που θα ψηφίσουν ηλεκτρονικά για τις αρχαιρεσίες στις 26 Ιουλίου ημέρα Τρίτη και ώρες 10-5 , ότι την Δευτέρα θα λάβουν πρόσκληση μέσω e-mail (τσεκ και σε spam αν δε το βρείτε στα εισερχόμενα) η στα κινητά … Read More »

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

6 Ιούλ

Η Εφορευτική Επιτροπή ενημερώνει τα μέλη του Συλλόγου ότι από τις 08/07/2022 ξεκινάει η επιστολική ψηφοφορία για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής καθώς και ανάδειξης εκπροσώπων στην ΠΟΕΙΔΔ. Ενημερώνουμε ότι έως και 24/07 τα ψηφοδέλτια θα πρέπει να … Read More »

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ

5 Ιούλ

Οι επιστολικές ξεκινάνε 8 Ιουλίου ημέρα Παρασκευή. Παρακαλώ πολύ τυπώστε και τις δύο σελίδες, η συμμετοχή σας είναι απαραίτητη. Ειδικά για την ΠΟΕΙΔΔ να τονίσουμε ότι για κάθε 21 ψηφίσαντες βγαίνει 1 εκπρόσωπος, οπότε καλό είναι για όλους μας να … Read More »

ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΠΟΕΙΔΔ

1 Ιούλ

Σε εφαρμογή της απόφασης της πρόσφατης Γ.Σ. για την εγγραφή του Σωματείου μας στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Ιδιωτικού Δικαίου στο Δημόσιο (ΠΟΕΙΔΔ) και κατόπιν συνεννόησης με την ηγεσία της, καλούμε τα μέλη που έχουν τη βούληση να συμμετέχουν ως υποψήφιοι … Read More »

ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΉΣ ΕΠΙΤΡΟΠΉΣ

30 Ιούν

Στη Γενική Έκτακτη Eκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Συλλόγου, που πραγματοποιήθηκε 29/06/2022, στην Αθήνα, συμμετείχαν 113 μέλη του Συλλόγου. Τέθηκε σε ψηφοφορία και υπερψηφίστηκε, κατά πλειοψηφία, η δυνατότητα των εγγεγραμμένων και οικονομικά τακτοποιημένων μελών έως και την 29 Ιουνίου 2022, να δηλώσουν … Read More »