Ανακοίνωση σχετικά με την επιδότηση ανεργίας

3 Δεκ

Έπειτα από συντονισμένες ενέργειες του Πανελληνίου Συλλόγου, των εργατικών κέντρων Ηρακλείου, Λασιθίου και Ρόδου και των συναδέλφων αρχαιοφυλάκων Κρήτης, λάβαμε επίσημη απάντηση από τον ΟΑΕΔ για την ένταξη μας στην επιδότηση ανεργίας. Απαιτείται βεβαίωση εποχικότητας ή βεβαίωση εποχικής εργασίας, η … Read More »

Παρακαλούνται όλοι οι συνάδελφοι ΙΔΟΧ να μας ενημερώσουν άμεσα σχετικά με τις πληρωμές τους

18 Νοέ

Παρακαλούνται όλοι οι συνάδελφοι ΙΔΟΧ να μας ενημερώσουν άμεσα για το αν υπάρχει κάποιο Μουσείο ή κάποια Εφορεία Αρχαιοτήτων ανά την Επικράτεια που δεν έχει καταβάλει ακόμα τα δεδουλευμένα τους. Τηλ επικοινωνίας : 6972726652

Ευχαριστίες για τις προσπάθειες που γίνονται πανελλαδικά για την επίλυση των κωλυμάτων

18 Νοέ

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους συναδέλφους από Κρήτη, Φωκίδα, Ρόδο, και Θεσσαλονίκη που σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο και ύστερα από συνεχή επικοινωνία με τον πρόεδρο του Συλλόγου, κάνουν  ενέργειες  οι οποίες  μπορούν να  βοηθήσουν στην επίλυση των κωλυμάτων που αντιμετωπίζουν … Read More »

Ενημέρωση σχετικά με την καταβολή του μισθού των συμβασιούχων

10 Σεπ

Ύστερα από ενημέρωση που είχαμε από τον προϊστάμενο της διεύθυνσης προϋπολογισμού κο Καραχάλιο, έχει ανοίξει η ΕΑΠ ήδη από τις 05/09 κι όσες υπηρεσίες έχουν στείλει τις μισθοδοσίες, έχει γίνει προσπάθεια να εκκαθαριστούν και ο εργαζόμενοι θα μπορέσουν να δουν … Read More »

Ενημέρωση σχετικά με τις πληρωμές των Συμβασιούχων Αρχαιοφυλάκων ΙΔΟΧ

1 Σεπ

Ανακοινώνουμε  στους συναδέλφους  ΙΔΟΧ πως ύστερα από τις ενέργειες  του  Συλλόγου και την έκταση που έλαβε το ζήτημα των απλήρωτων συμβασιούχων,  με την πολιτική βούληση της ηγεσίας του ΥΠ.ΠΟ. και ύστερα από την παρέμβαση του Προέδρου Ομοσπονδίας Εργαζομένων του ΥΠ.ΠΟ. … Read More »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

23 Αυγ

Θέμα: Ενημέρωση για την καταβολή των δεδουλευμένων αποδοχών και για τις ενέργειες του Δ.Σ. σχετικά με όλα τα ζητήματα που απασχολούν την ειδικότητα: Καταβολή Μισθών Προσλήψεις σε ΕΦΑ και Μουσεία Ανάθεση Φύλαξης στις Θερμοπύλες σε ιδιωτική εταιρεία Αίτημα για μέτρα … Read More »

Ενημέρωση σχετικά με το ζήτημα της απευθείας ανάθεσης των υπηρεσιών φύλαξης των κτιριακών εγκαταστάσεων του Αρχαιολογικού Χώρου των Θερμοπυλών σε εταιρεία security

18 Αυγ

Ύστερα από την άμεση αντίδραση του Συλλόγου στο ζήτημα της απευθείας ανάθεσης των υπηρεσιών φύλαξης των κτιριακών εγκαταστάσεων του Αρχαιολογικού χώρου των Θερμοπυλών σε εταιρεία security με καταγγελία που καταθέσαμε στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Φθιώτιδος και Ευρυτανίας και την έγκαιρη απάντηση … Read More »

Ανακοίνωση του Συλλόγου ενάντια στις προσπάθειες διχασμού, αποπροσανατολισμού και παραπληροφόρησης

11 Αυγ

Αγαπητοί συνάδελφοι το θράσος κάποιων «συναδέλφων» για να δημιουργούνται εντυπώσεις και ρήγμα στην ίδια την ειδικότητα τους, ξεπερνά κάθε όριο. Δηλώνουμε ως Δ.Σ. ότι  έχουμε όλα τα απαραίτητα στοιχεία και έγγραφα για να αποδείξουμε τις ενέργειες και τις επαφές μας. … Read More »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

10 Αυγ

Συνάδελφοι όλο αυτό το χρονικό διάστημα δεν έχουμε σταματήσει να κάνουμε ως Δ.Σ. του Συλλόγου ενέργειες για την επίλυση όλων των ζητημάτων που απασχολούν την ειδικότητά μας. Σχετικά με το 60μηνο και το 8μηνο κώλυμα -που είναι  δύο από τα … Read More »

Σχετικά με την συμμετοχή στην εθελοντική αιμοδοσία 25-26 Ιουνίου 2020

24 Ιούν

Ενημερώνουμε τους συναδέλφους ότι όσοι επιθυμούν, μπορούν να συμμετέχουν στην εθελοντική αιμοδοσία  που θα πραγματοποιηθεί στις 25 και 26 Ιουνίου 2020 ,σε οποιαδήποτε σχέση εργασίας και να βρίσκονται με το ΥΠ.ΠΟ. (μόνιμοι, αορίστου χρόνου και συμβασιούχοι). Ώρα έναρξης  09:00 π. … Read More »