Ενημέρωση σχετικά με την καταβολή του μισθού των συμβασιούχων

10 Σεπ

Ύστερα από ενημέρωση που είχαμε από τον προϊστάμενο της διεύθυνσης προϋπολογισμού κο Καραχάλιο, έχει ανοίξει η ΕΑΠ ήδη από τις 05/09 κι όσες υπηρεσίες έχουν στείλει τις μισθοδοσίες, έχει γίνει προσπάθεια να εκκαθαριστούν και ο εργαζόμενοι θα μπορέσουν να δουν … Read More »

Ενημέρωση σχετικά με τις πληρωμές των Συμβασιούχων Αρχαιοφυλάκων ΙΔΟΧ

1 Σεπ

Ανακοινώνουμε  στους συναδέλφους  ΙΔΟΧ πως ύστερα από τις ενέργειες  του  Συλλόγου και την έκταση που έλαβε το ζήτημα των απλήρωτων συμβασιούχων,  με την πολιτική βούληση της ηγεσίας του ΥΠ.ΠΟ. και ύστερα από την παρέμβαση του Προέδρου Ομοσπονδίας Εργαζομένων του ΥΠ.ΠΟ. … Read More »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

23 Αυγ

Θέμα: Ενημέρωση για την καταβολή των δεδουλευμένων αποδοχών και για τις ενέργειες του Δ.Σ. σχετικά με όλα τα ζητήματα που απασχολούν την ειδικότητα: Καταβολή Μισθών Προσλήψεις σε ΕΦΑ και Μουσεία Ανάθεση Φύλαξης στις Θερμοπύλες σε ιδιωτική εταιρεία Αίτημα για μέτρα … Read More »

Ενημέρωση σχετικά με το ζήτημα της απευθείας ανάθεσης των υπηρεσιών φύλαξης των κτιριακών εγκαταστάσεων του Αρχαιολογικού Χώρου των Θερμοπυλών σε εταιρεία security

18 Αυγ

Ύστερα από την άμεση αντίδραση του Συλλόγου στο ζήτημα της απευθείας ανάθεσης των υπηρεσιών φύλαξης των κτιριακών εγκαταστάσεων του Αρχαιολογικού χώρου των Θερμοπυλών σε εταιρεία security με καταγγελία που καταθέσαμε στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Φθιώτιδος και Ευρυτανίας και την έγκαιρη απάντηση … Read More »

Ανακοίνωση του Συλλόγου ενάντια στις προσπάθειες διχασμού, αποπροσανατολισμού και παραπληροφόρησης

11 Αυγ

Αγαπητοί συνάδελφοι το θράσος κάποιων «συναδέλφων» για να δημιουργούνται εντυπώσεις και ρήγμα στην ίδια την ειδικότητα τους, ξεπερνά κάθε όριο. Δηλώνουμε ως Δ.Σ. ότι  έχουμε όλα τα απαραίτητα στοιχεία και έγγραφα για να αποδείξουμε τις ενέργειες και τις επαφές μας. … Read More »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

10 Αυγ

Συνάδελφοι όλο αυτό το χρονικό διάστημα δεν έχουμε σταματήσει να κάνουμε ως Δ.Σ. του Συλλόγου ενέργειες για την επίλυση όλων των ζητημάτων που απασχολούν την ειδικότητά μας. Σχετικά με το 60μηνο και το 8μηνο κώλυμα -που είναι  δύο από τα … Read More »

Σχετικά με την συμμετοχή στην εθελοντική αιμοδοσία 25-26 Ιουνίου 2020

24 Ιούν

Ενημερώνουμε τους συναδέλφους ότι όσοι επιθυμούν, μπορούν να συμμετέχουν στην εθελοντική αιμοδοσία  που θα πραγματοποιηθεί στις 25 και 26 Ιουνίου 2020 ,σε οποιαδήποτε σχέση εργασίας και να βρίσκονται με το ΥΠ.ΠΟ. (μόνιμοι, αορίστου χρόνου και συμβασιούχοι). Ώρα έναρξης  09:00 π. … Read More »

Ενημέρωση σχετικά με την επίσημη απάντηση στο αίτημα του Συλλόγου προς την διοίκηση του ΟΑΕΔ για την ένταξη των εργαζομένων της ειδικότητας μας στην κατηγορία των επαγγελμάτων για τα οποία η κυβέρνηση έλαβε έκτακτα μέτρα στήριξης λόγω της πανδημίας.

12 Μαΐ

Ενημερώνουμε τους συναδέλφους ότι σήμερα 12/05/2020 λάβαμε επίσημη απάντηση στο αίτημα μας προς την διοίκηση του ΟΑΕΔ για την ένταξη των εργαζομένων της ειδικότητας: «Φύλακας Μουσείων και Αρχαιολογικών Χώρων» στην κατηγορία των επαγγελμάτων για τα οποία η κυβέρνηση έλαβε έκτακτα … Read More »

Ανακοίνωση σχετικά με την έκδοση των προκηρύξεων 7μηνης διάρκειας.

6 Μαΐ

Συνάδελφοι,  Σε συνέχεια της προηγούμενης ανακοίνωσής μας, σας ενημερώνουμε ότι η διαδικασία εκδοσης των προκηρύξεων- 7μηνης διάρκειας- συνεχίζεται κανονικά και εντός των ημερών θα αναρτηθούν στον διαδικτυακό τόπο ΔΙΑΥΓΕΙΑ. Κανονικά θα συνεχιστεί και η υποβολή των αιτήσεων στις ήδη αναρτημένες … Read More »

Ενημέρωση σχετικά με την ανάκληση προκηρύξεων

6 Μαΐ

Συνάδερφοι, Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις και την μεγάλη αναστάτωση που προκλήθηκε με την ανακοίνωση ανάκλησης προκηρύξεων στο ΥΠ.ΠΟ., σας ενημερώνουμε τα εξής: Είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με το υπουργείο ώστε να μην μειωθεί ο χρόνος απασχόλησης και να μην … Read More »