Ενημέρωση σχετικά με την επίσημη απάντηση στο αίτημα του Συλλόγου προς την διοίκηση του ΟΑΕΔ για την ένταξη των εργαζομένων της ειδικότητας μας στην κατηγορία των επαγγελμάτων για τα οποία η κυβέρνηση έλαβε έκτακτα μέτρα στήριξης λόγω της πανδημίας.

12 Μαΐ

Ενημερώνουμε τους συναδέλφους ότι σήμερα 12/05/2020 λάβαμε επίσημη απάντηση στο αίτημα μας προς την διοίκηση του ΟΑΕΔ για την ένταξη των εργαζομένων της ειδικότητας: «Φύλακας Μουσείων και Αρχαιολογικών Χώρων» στην κατηγορία των επαγγελμάτων για τα οποία η κυβέρνηση έλαβε έκτακτα … Read More »

Ανακοίνωση σχετικά με την έκδοση των προκηρύξεων 7μηνης διάρκειας.

6 Μαΐ

Συνάδελφοι,  Σε συνέχεια της προηγούμενης ανακοίνωσής μας, σας ενημερώνουμε ότι η διαδικασία εκδοσης των προκηρύξεων- 7μηνης διάρκειας- συνεχίζεται κανονικά και εντός των ημερών θα αναρτηθούν στον διαδικτυακό τόπο ΔΙΑΥΓΕΙΑ. Κανονικά θα συνεχιστεί και η υποβολή των αιτήσεων στις ήδη αναρτημένες … Read More »

Ενημέρωση σχετικά με την ανάκληση προκηρύξεων

6 Μαΐ

Συνάδερφοι, Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις και την μεγάλη αναστάτωση που προκλήθηκε με την ανακοίνωση ανάκλησης προκηρύξεων στο ΥΠ.ΠΟ., σας ενημερώνουμε τα εξής: Είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με το υπουργείο ώστε να μην μειωθεί ο χρόνος απασχόλησης και να μην … Read More »

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΦΕΚ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΤΗΣ 8Κ/2018 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ

22 Απρ

Ως Σύλλογος παρακολουθούμε τις διαδικασίες για την ολοκλήρωση των διορισμών των επιτυχόντων της 8Κ/2018 από την πρώτη στιγμή και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τόσο το αρμόδιο τμήμα του ΥΠ.ΠΟ. που ολοκλήρωσε τις διαδικασίες ελέγχου των δικαιολογητικών όσο και το ΥΠ.ΕΣ. … Read More »

Σχετικά με την άδεια διευκόλυνσης των μελών του Συλλόγου για την συμμετοχή τους στην Γενική Συνέλευση

31 Ιαν

Εγκρίθηκε άδεια διευκόλυνσης μίας ημέρας για την συμμετοχή των εργαζομένων μελών του Συλλόγου στην Γενική Συνέλευση. Επισυνάπτεται το έγγραφο το οποίο μπορείτε να προσκομίζετε στις εφορείες αρχαιοτήτων προκειμένου να σας χορηγηθεί η άδεια.

Πρόσκληση για την Ετήσια Γενική Συνέλευση

23 Ιαν

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Σπουδαστών και Απόφοιτων ΙΕΚ με την ειδικότητα: «Φύλακας Μουσείων και Αρχαιολογικών Χώρων» καλεί τα μέλη του στην Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου στο αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου. Ώρα … Read More »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Οι εξελίξεις για τα κωλύματα 8μηνου και 60μηνου

16 Νοέ

Αγαπητοί συνάδελφοι, όπως κι εσείς, έτσι κι εμείς αναμέναμε μία θετική έκβαση και μία λύση από το Υπουργείο Πολιτισμού, σχετικά με το πρόβλημα των κωλυμάτων μας, αφού μετά από πίεση είχε οριστεί η 15η Νοεμβρίου ως ημερομηνία απάντησης. Για τον … Read More »

Θερμές ευχαριστίες στους συναδέλφους για την άμεση και μαζική ανταπόκρισή τους στην επιστολή- διαμαρτυρία προς το Υπουργείο Πολιτισμού προκειμένου να επιλυθούν τόσο το 8μηνο όσο και το 60μηνο κώλυμα

7 Νοέ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς όλους τους συναδέλφους που ανταποκρίθηκαν άμεσα και μαζικά και θέλησαν να υπογράψουν ονομαστικά την επιστολή-διαμαρτυρία προς το Υπουργείο Πολιτισμού προκειμένου να επιλυθούν τόσο το 8μηνο όσο και το 60μηνο κώλυμα. … Read More »

Ανακοίνωση του Συλλόγου σχετικά με τα κωλύματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος μας

5 Νοέ

Αξιότιμοι συνάδελφοι βιώνουμε μία δύσκολη κατάσταση και σχεδόν όλοι μας αγωνιούμε για το εργασιακό μας μέλλον που φαίνεται αβέβαιο εξαιτίας των κωλυμάτων που αντιμετωπίζει ο κλάδος μας. Οφείλουμε να σας ενημερώσουμε αναλυτικά για τις προσπάθειες που έχει κάνει το Δ.Σ. … Read More »